24 octombrie 2014

Noémi Kiss

Noémi Kiss a publicat romane, proză scurtă, eseuri și critică literară. Activitatea sa literară cuprinde numeroase texte despre depășirea granițelor dintre țări și a barierelor de gen.

Filip Florian

rimul său roman, Degete mici (2005), a fost recompensat cu Premiul pentru „Cel mai bun debut” acordat de România literară și Fundația Anonimul, cu Premiul pentru „Cel mai bun debut în proză” acordat de Uniunea Scriitorilor din România, precum și cu Premiul de excelență pentru debut în literatură al Uniunii Nationale a Patronatului Roman.

Paul Bailey

A coordonat The Oxford Book of London (1995), iar scrierile sale mai includ piese pentru radio şi pentru televiziune, două volume de memorii, precum şi două biografii.

Bogdan Munteanu

A publicat proză în reviste literare („Orizont”, „Luceafărul de dimineață”, „Zon@ Literară”, „Mozaicul”, „Accente”, „Arca”, „Zona Nouă”, „Tiuk” etc.) şi în antologii („Curţi interioare” – Ed. Brumar, 2012, „Prietenii despre care nu mai ştii nimic” – Ed. Brumar, 2012, „Alţii” – Ed. Brumar, 2012, „Treizero” – Ed. Mirador, 2013, „Cărţi, filme, muzici şi alte distracţii din comunism” – Ed. Polirom, 2014).

Este timișorean din 1997 și în prezent lucrează la volumul de proză scurtă Ai uitat să rîzi.