28 octombrie 2021

Cosmin Ciotloș

Cosmin Ciotloș (n. 1983) este lector la Facultatea de Litere a Universității din București și colaborator al revistei Dilema veche.

Romulus Bucur

Romulus Bucur (n. 1956, Arad) este poet, traducător, eseist și profesor de literatură la Facultatea de Litere a Universității Transilvania din Brașov.

Florin Iaru

Florin Iaru este unul dintre cei mai cunoscuți poeți ai generației optzeciste. A fost unul dintre membrii proeminenți ai „Cenaclului de Luni”, condus de Nicolae Manolescu. A realizat și a prezentat emisiuni de cultură la postul național de televiziune și la TVR Cultural. Face parte din echipa redacțională a săptămânalului Cațavencii.

Bogdan Ghiu

Bogdan Ghiu scrie și publică poezie, teorie (și) critică (despre literatură, filosofie, media, artă contemporană, arhitectură, teoria și pedagogia traducerii, politică), traduceri (peste 70) din filosofia și literatura franceză și colaborează permanent cu arhitecți și artiști.

Simona Popescu

Simona Popescu este poetă, prozatoare, eseistă și conferențiar la Facultatea de Litere a Universității București, unde, pe lângă cursuri de istoria literaturii române (legate mai ales de avangardă și postmodernism), ține și cursuri de creative writing.

Magda Cârneci

Magda Cârneci este poetă, prozatoare și eseistă. Membră a generației ’80, ea a fost și unul dintre teoreticienii postmodernismului în spațiul românesc și est-european.